Komunikasi karo Supplier? Supplier
hania Yang Ms. hania Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Changchun New Industries Optoelectronics Technology Co., Ltd.

Produk Panas

Babagan awake dhewe

Changchun Industri Baru Teknologi Optoelektronik. Co., Ltd. (CNI), didegake ing taun 1996, minangka perusahaan teknologi tinggi adhedhasar Institut Optik Changchun, Mekanik Halus, lan Fisika Akademi Ilmu Pengetahuan Cina. CNI darmabakti kanggo nawakake laser, sistem laser, alat analisis spektrum optik, peralatan pengajaran lan laboratorium, alat ukur optik, peralatan pemrosesan laser, visi mesin lan deteksi fotoelektrik, lsp. CNI uga ngrancang lan pabrik mesin presisi, komponen optik lan optik produk lapisan. CNI duwe layanan sing bisa dipertanggungjawabake lan bisa dipercaya uga produk berkualitas kanthi desain kompak, andal banget, kinerja sing apik. Produk kasebut digunakake kanggo riset ilmiah, pabrik peralatan, eksperimen biomedis, pangukuran presisi, hiburan, komunikasi radar, proses material, kontrol proses, deteksi online, peralatan investigasi, lan lapangan liyane. CNI duwe teknologi inti sing kuat, ana luwih saka 120 insinyur teknis sing melu R&D lan produksi, 65 paten lan akeh proyek kerja sama internasional sing sukses. Kekuwatan teknis sing kuat nggawe kamungkinan kanggo nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para laser lan produk laser. CNI duwe tim sales profesional lan distributor ing saindenging jagad sing bisa nawakake layanan pra-penjualan lan sawise-penjualan paling apik. CNI darmabakti kanggo terus ngembangake pengetahuan lan pengalaman kanggo nyedhiyakake produk lan keahlian inovatif sing bisa ningkatake para pelanggan.

hania Yang

Ms. hania Yang

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-0431-87025016

  • Fax:

    86-0431-87020258

  • E-mail:

    yangsh@cnilaser.com

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki