Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
hania Yang Ms. hania Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Changchun New Industries Optoelectronics Technology Co., Ltd.

panas Produk

Tentang Kami

Changchun New Industries Optoelektronika Tech. Co., Ltd. (CNI), didirikeun taun 1996, nyaéta perusahaan téknologi luhur dumasar kana Changchun Institute of Optics, Mékanika Rupa sareng Fisika Akademi Élmu Cina. CNI didedikasikan pikeun nawiskeun laser kualitas pangsaéna, sistem laser, spéker analis spéktrum, alat-alat pengajaran sareng laboratorium, alat ukur optik, alat-alat pangolah laser, visi mesin sareng deteksi fotoéléktrik, jst. CNI ogé ngarancang sareng ngadamel mesin presisi, komponén optik sareng optik produk palapis. CNI ngagaduhan jasa akuntabel sareng diandelkeun ogé produk kualitas kalayan desain kompak, reliabilitas tinggi, kinerja anu saé. Produkna seueur dianggo pikeun panilitian ilmiah, pabrik pakakas, ékspérimén biomédis, pangukuran presisi, hiburan, komunikasi radar, pamrosésan bahan, kontrol prosés, deteksi online, alat panyilidikan sareng lapangan sanés. CNI ngagaduhan téknologi inti anu kuat, aya langkung ti 120 insinyur téknis dina aktipitas R&D sareng produksi, 65 patén-patén sareng seueur proyék kerjasama internasional anu suksés. Kakuatan téknis anu kuat ngajadikeun kamungkinan pikeun ngalayanan palanggan solusi lengkep pikeun laser sareng produk laser. CNI ngagaduhan tim penjualan profesional sareng distributor sadunya anu tiasa nawiskeun jasa pre-sale sareng purna jual terbaik. CNI didaptarkeun pikeun terus ngembang élmu sareng pangalaman urang pikeun nganteurkeun produk inovatif sareng keahlian anu sateuacanna konsumén urang.

hania Yang

Ms. hania Yang

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-0431-87025016

  • Fax:

    86-0431-87020258

  • E-mail:

    yangsh@cnilaser.com

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan